PALVELUT JA HINNAT 1.5.2023 alkaenIstuntapainotteinen ratsastustunti 60€/45 min
(kotitalleille hintaan lisätään matkakulut)

Hevosentuoksuinen hetki 40€/1,5 tuntia
Jos tulet vakiohetkiin viikoittain, hinta on 35€

Hevosentuoksuisissa hetkissa toimitaan hevosen ehdoilla, jolloin jokainen kerta on erilainen.
Palveluvalikoimasta voit valita mieleisesi:

:: Hevosen ohjattu hoito

:: Hevosen hieronta ja mindfulness hevosen kanssa

:: Vuorovaikutusta hevosen kanssa ja läsnäoloharjoituksia

:: Hengailu hevosen kanssa
- rauhallista hengailua hevosystävän seurassa tai hevoslaumassa. Ei paineita, ei suorittamista.

:: Maastakäsittely
- opetellaan minkälainen eläin hevonen on ja miten sitä käsitellään turvallisesti ja ystävällisesti. Käydään läpi hevosen koulutuksen periaatteet, hoitotilanteet, terveydenhoito, sairaudet ja haavojen hoito. Kiinnitetään huomio hevosen käyttäytymiseen ihmisen kanssa; sen eleet ja ilmeet, ruokinnan perusteet ja varustehuolto, lastaus.

:: Maastaratsastus
- Kävellään suitsitun hevosen vierellä ja tehdään maastakäsin ratsastuksellisia tehtäviä, ympyrän ratsastus, suora ura, väistöt mm. Ratsastuksen tekniikkaa voi harjoitella ensin maastakäsin ja siirtää sitten ratsastukseen tai vain harrastaa hevosen kanssa toisella tavalla.

:: Ohjasajo
- Kävellään ohjasajovarustellun hevosen vierellä 1-7 metrin päässä ja tehdään maastakäsin ratsastuksellisia tehtäviä. Ohjasajo-ohjat ovat useita metrejä pitkät, joten niiden käsittely lienee tässä haasteellisinta.

:: Talliarjen tehtävät
- Tavallisia hevostallin arkitöitä, karsinan ja tarhan siivousta, välinehuoltoa, vesihuoltoa, heinän jakoa ja joskus myös hevosen hoitoa ja talutusta.

:: Toiminnallinen oppiminen
- Tehdään tehtäviä hevosen kanssa, haetaan voimavaroja, onnistumisen tunteita, motivaatiota ja oivalluksia omaan elämään. Kuunnellaan hevosen viisautta ja tehdään läsnäoloharjoituksia.

:: Kävelylenkki hevosen kanssa
- Lähdetään lähitienoille kävelemään hevosta taluttaen.

:: Ratsastus n. 30 min
- Ratsastusta hevosen ehdoilla.

O.T.E.-harjoitushieronta hevoselle 40€ + matkakulut

Eläinkommunikointi 40€/eläinystävä, katso tarkemmat tiedot omalta välilehdeltään.
Eläinkommunikointikurssi 85€/6 h, 160€/2 pvää, katso tarkemmat tiedot omalta välilehdeltään.

Energiahoito ihmiselle tai eläimelle 60€/45 min, 75€/60 min, katso tarkemmat tiedot omalta välilehdeltään.
Puhelinkonsultaatio 20€/15 min.

Tarkemmat tiedot omalla välilehdellään. Lisänä mahdollisuus kommunikointiin eläimen kanssa hoidon yhteydessä.Jos haluat aikaa itsellesi, olet kiireinen työelämässä, sinulla on pieniä lapsia (tai isompiakin) tai haluat hetkeksi päästää irti arjen pyörittämisestä, tervetuloa Millihakaan! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta hevosista, edetään sinun tahtiisi, hevosten kanssa unohtuu hetkeksi koko muu elämä. Voit tulla yksin tai kaverin tai kaveriporukan kanssa nauttimaan pienen maalaistallin rauhasta.

Varustaudu sään mukaan lämpimin vaattein, talvella toppahousut ja -takki, pipo ja toppahanskat, lämpimät kengät esim. Kuomat sopivat hyvin. Kesällä lenkkarit tai kumisaappaat, joissa pieni korko, tarvittaessa sadevaatteet. Ratsastusvarusteet käyvät, tottakai, vaikka ei ratsastetakaan. Vältä pitkiä kaulahuiveja ja hupun naruja. Hevosen kanssa toimiessa käytetään aina kypärää, jonka voit lainata meiltä. Samoin halutessasi voit lainata turvaliiviä.

Hevostoiminta on viikolla iltaisin klo 18.00-19.30, muu toiminta sovitaan erikseen. Tunnit maksetaan etukäteen Millihaan tilille FI46 4730 0010 4001 65, laita viestiin oma nimesi. Hinnat sisältävät ALV 24%, ratsastustunti ALV 10%.

Peruutukset tulee tehdä viimeistään edellisenä iltana klo 18.00 mennessä, liian myöhään peruutetusta tai peruuttamattomasta tunnista peritään täysi hinta. Sää ei haittaa harrastamista, huonolla ilmalla ollaan tallissa.

Varaa aikasi Raijalta p. 040728879, viestillä tai millihaka@gmail.com.

Tapaan sinut tallin luona parkkipaikalla sovittuna aikana. Olet lämpimästi tervetullut mukavan harrastuksen pariin!

- Raija
webmastering Sanna Laine