ELÄINKOMMUNIKAATIO


Kuva Miia Angeria

Eläinkommunikaatio on vuorovaikutusta eläimen kanssa, kuuntelemista intuitiolla ja sydämellä. Ihmiset ovat osanneet kommunikoida eläinten kanssa ammoisista ajoista lähtien, mutta ajan saatossa ja kiireittensä keskellä taito on unohtunut. 1200-luvulla Franciscus Assisilainen, italialainen munkki ja saarnaaja, osasi puhua eläinten kanssa. Hän on eläinten suojelupyhimys ja hänet kuvataankin usein eläinten ympäröimänä. Useasti, kun kommunikoin tai hoidan eläintä energiahoidolla, pyydän juurikin Franciscus Assisilaisen mukaan ja mukana on myös intuitiolla valittu kristalli, useimmiten tiikerinsilmä.

Eläimen kanssa voi jutella samalla lailla kuin ihmistenkin. Kommunikointi tapahtuu mielikuvien, hajujen, makujen, tuntemusten ja intuition avulla.

Kommunikointiin pitää olla eläimen omistajan lupa, joten naapurin lehmälle et voi pyytää kommunikointia etkä uuteen kotiin myymälle koirallesi. Meillä eläinkommunikoijilla on omat eettiset ohjeemme, joita noudatamme.

Eläinkommunikointi on opeteltavissa oleva taito. Itse olen käynyt Katarina Alongin vuorovaikutuskurssin, josta jatkoin Maiccu Kostiaisen/Animals Talk peruskurssille ja Mestarikurssille. Valmistuin 2019, mistä lähtien olen tehnyt eläinkommunikointia ammatikseni.

Järjestän myös itse eläinkommunikointikursseja. Kurssilla käydään läpi kommunikoinnin perusasiat ja tehdään paljon harjoituksia. Tule mukaan avoimin mielin mielenkiintoiseen maailmaan turvallisessa ilmapiirissä! Voit varata päivän koulutuksen (6h) 85€ tai kaksi päivää (6+6h) 160€.

Käytännössä kommunikointi tapahtuu valokuvasta, jossa näkyy eläimen kasvot. Kerro sen nimi, ikä ja sukupuoli, mutta älä kerro mitään muuta. Voit toki kysyä sinua askarruttavia kysymyksiä, vaikkapa tunteeko eläinystäväsi kipua. Lähetä kuva minulle millihaka@gmail.com, niin saat kommunikoinnin viikon sisällä. Kommunikoinnin hinta 40€ maksetaan Millihaan tilille FI46 4730 0010 4001 65, jos olet tunnistanut ystäväsi.

Huomaathan, että eläinkommunikoija ei tee diagnooseja eikä hoitosuunnitelmia, se on eläinlääkärin tehtävä.

webmastering Sanna Laine