ELÄINKOMMUNIKAATIO JA REIKIHOITO


Kuva Miia Angeria


Eläinkommunikaatio on eläimen kuuntelemista intuition avulla. Ihmiset ovat osanneet jutella eläinten kanssa ammoisista ajoista lähtien, mutta ovat sen ajan saatossa ja kiireidensä keskellä unohtaneet. Eläimen kanssa voi jutella aivan samalla tavalla kuin ihmistenkin, kommunikointi tapahtuu esim. mielikuvien, sanojen, makujen, tuoksujen ja tuntemusten avulla.

Kommunikointiin pitää olla eläimen omistajan lupa ja meillä eläinkommunikoijilla on omat eettiset ohjeemme, joita noudatamme.

Osallistuin Katariina Alongin vuorovaikutus- ja kommunikointikoulutukseen syksyllä 2018, josta innostuneena jatkoin heti Maiccu Kostiaisen ja Ingela Nicklaksen/Animals Talk kommunikoinnin peruskurssille sekä Mestarikurssille, josta valmistuin 2019.

Käytännössä kommunikointi tapahtuu valokuvasta, jossa tulee näkyä eläimen kasvot. Lisätiedoksi kerro vielä eläimen nimi, ikä ja sukupuoli. Kuvan voi lähettää Millihaan sähköpostiin, millihaka@gmail.com.

Kommunikoinnin hinta on 30€ joka maksetaan kommunikoinnin jälkeen, jos olet tunnistanut eläinystäväsi, Millihaan tilille FI46 4730 0010 4001 65.

Mestarikurssiin sisältyi energiahoidon opinnot Ingela Nicklaksen johdolla. Tämän jälkeen olen opiskellut Reikihoitoa Sari Leinosen/Ikivalkea opetuksessa ja sain Reikimestari-vihkimyksen 3A-koulutuksessa huhtikuussa 2021, opinnot jatkuvat vielä tulevaisuudessa 3B-osiolla. Reikillä voi hoitaa etänä, mutta voit myös varata ajan Millihakaan hoitoa varten. Hoidan sekä ihmisiä että eläimiä. Olen opiskellut intuitiivista näkemistä sekä Tarot-tulkintoja Mervi Bergströmin kursseilla, joita odotan jatkossakin innolla.

Reikihoidon hinta on 80€ ja se kestää 90 min. Eläimille hoito tapahtuu yleensä nopeammin.
webmastering Sanna Laine