ENERGIAHOITOSain ensikosketuksen energiahoitoon eläinkommunikoinnin Mestarikurssilla Ingela Nicklaksen/Animals Talk johdolla. Tämä innosti opiskelemaan Reikihoitoa Sari Leinosen/Ikivalkea ohjauksessa Reiki Mestariksi asti. Toukokuussa 2022 valmistuin SFT (Solar Fusion Treatment) -energiahoitajaksi vuoden kestävältä kurssilta. Lämmin kiitos kaikille harjoitushoidettaville, ilman teitä en olisi tässä!

Hoitoihin vaikuttaa myös opinnot Mervi Bergströmin kanssa: intuitiivinen näkeminen, kanavointikurssi sekä chakra healing ja Tarot-opinnot. Lisäksi olen käynyt menneitten elämien regressiossa Sounderilla/Anitan ohjauksessa.Energiahoitoa saat Millihaan hoitohuoneessa tai ulkosalla hevostalliympäristössä hevosten läheisyydessä. Hevoset tuovatkin hoitoon viisautta, lempeyttä ja aivan omanlaistansa energiaa. Voit myös valita kaukohoidon, jolloin voit ottaa hoidon vastaan rauhallisessa paikassa vaikkapa omalla sohvallasi. Kaukohoidosta saat myös kirjallisen raportin tai siitä voidaan keskustella puhelimitse.

Energiahoito on maailmankaikkeuden elämänenergian kanavointia, jossa energia kulkee kauttani parantaen, antaen voimaa ja hyvää oloa. Energiahoito on aina rakkaudellista ja turvallista, joten hoitoon voit antautua luottavaisin mielin.

Hoitoa voi antaa mihin tahansa fyysiseen vaivaan, henkiseen kysymykseen tai pohdintaan. Voit myös tulla hoitoon muuten vaan, ilman mitään syytä, hakemaan rauhaa ja hyvää mieltä, täyttymään energialla, ottamaan hetki aikaa itsellesi.

Hoidan energiahoidolla myös eläimiä ja Äiti Maata.

Huomaathan, että energiahoitajana en anna neuvoja tai ohjeita, kaikki viestit ja huomiot tulevat korkeammalta taholta, korkeammalta itseltäsi, minä toimin vain tulkkina, välittäjänä ja viestintuojana.webmastering Sanna Laine